Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție secțiunea Termeni și Condiții înainte de a utiliza site-ul nostru. Utilizarea acestui site implică acceptarea deplină și necondiționată a acestor Termeni și Condiții. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de toate prevederile și regulile de mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

Definiții

  • “Noi”, “Site”, ” buticuldecosmetice.ro” sau termeni similari se referă la Alexius Team SRL, o companie cu sediul în București, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J40/6244/2019, cod fiscal RO41096275, cu adresa de email office@buticuldecosmetice.ro.
  • “Dvs.” sau “Utilizator” se referă la persoana care accesează și utilizează acest site.

Produse și Retururi

Produsele achiziționate prin intermediul acestui site pot fi returnate doar în ambalajul original și sigilate. Retururile se vor face în conformitate cu dispozițiile legale din OG 130/2000 și procedurile menționate în secțiunea “Schimb/Retur produs”.

Cont de Utilizator

Pentru a comanda și achiziționa produse de pe acest site, puteți să creați un cont de utilizator. Contul de utilizator poate fi creat voluntar de către dvs. prin furnizarea datelor cu caracter personal sau de către operatorul nostru în cazul comenzilor telefonice.

Confirmarea Comenzii și Încheierea Contractului

Prin plasarea unei comenzi pe site, veți primi un email de confirmare și acceptare a comenzii. Contractul dintre dvs. și noi va fi încheiat la acel moment. Dacă comandați prin telefon, veți primi un email de confirmare a comenzii și acceptarea ei. Contractul implică obligația dvs. de a plăti produsele comandate.

Onorarea Comenzii

Onorarea comenzii depinde de disponibilitatea produselor comandate. Dacă un produs este momentan indisponibil, veți fi informat și puteți primi restituirea sumei plătite. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc veți fi înștiințat în acest sens. În unele cazuri, produsul comandat poate fi înlocuit cu unul asemănător dacă dumneavoastră doriți și sunteți de acord cu acest lucru.

Retragerea din Contract

Dacă sunteți consumator, aveți dreptul de a vă retrage din contract în termen de 14 zile calendaristice.

Puteți refuza recepționarea coletului ce conține produsele achiziționate prin intermediul unui Contract, sau, după caz, puteți returna produsele, în următoarele situații:

  • Coletul prezintă deteriorări severe;
  • Produsele au fost livrate / facturate greșit;
  • Produsele prezintă defecte de fabricație;
  • Produsele nu corespund descrierii;

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzând, dar nelimitându-se la transportul produselor, achitate de către client, nu se rambursează. Transferul banilor se face exclusiv în cont bancar.

În toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client excepție făcând situațiile prezentate mai sus, precum și in cazul lipsei conformității, situație în care www.buticuldecosmetice.ro va suporta contravaloarea transportului.

Livrare și Taxe

  • Termenul de livrare este între 24 și 96 de ore lucrătoare.
  • Taxele de livrare sunt în valoare de 21 lei si includ TVA. Adresa destinatarului trebuie să fie cuprinsă în lista localităților standard în care curierul poate livra fără a percepe taxe pentru km suplimentari.
  • Livrarea se face de către o societate de curierat, la domiciliul clientului, în termen de 72 ore de la expedierea comenzii.
  • Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine societății de curierat sau transportatorului conform legislației în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi, dacă se va face dovada culpei curierului și vom fi înștiințați în termen de 24 ore de la primirea coletului.

Responsabilități și Litigii

Nu suntem responsabili pentru orice pagubă apărută prin folosirea produselor achiziționate prin intermediul site-ului în alte scopuri decât cele menționate de producător. Orice dispute vor fi supuse legilor române și vor fi soluționate în instanța competentă.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții și ale site-ului fără o notificare prealabilă. Vă rugăm să ne contactați pentru orice întrebări sau clarificări. Utilizarea acestui site implică acceptarea deplină a acestor Termeni și Condiții.

Protecția Datelor și Confidențialitate

Datele cu caracter personal furnizate în procesul de creare a contului de utilizator sau de plasare a comenzilor vor fi tratate în conformitate cu Politica de Confidențialitate a site-ului nostru.

Dispoziții Finale

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții în orice moment. Versiunea actualizată a Termenilor și Condițiilor va fi întotdeauna disponibilă pe site.

Accesând și folosind acest site, sunteți de acord că legile române vor guverna acești Termeni și Condiții și orice dispută care ar putea să apară între dvs. și Alexius Team SRL. În cazul unor conflicte între Alexius Team SRL și clienții săi, se va încerca în primul rând rezolvarea acestora pe cale amiabilă în termen de minim 30 de zile lucrătoare.

Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu este posibilă, conflictul va fi soluționat în conformitate cu legislația română în instanța competentă.

Acești Termeni și Condiții au fost actualizați și intră în vigoare la data de 01.09.2023. Utilizarea site-ului după această dată constituie acceptul dvs. de a respecta acești Termeni și Condiții. Vă mulțumim pentru utilizarea serviciilor noastre!